Laatste update: 21 maart 2022, 18u21

Indien je, om eender welke reden, graag je bestelling wilt ruilen of retourneren, dan heb jij recht op 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd gaat officieel in op de dag nadat jij je bestelling van ons hebt ontvangen. In het geval dat je van je aankoop wilt afzien of het product wil ruilen, moet je ons dit binnen de 14 dagen na ontvangst kenbaar maken door een email te sturen naar orders@my-little-closet.com , of via dit herroepingsformulier. Stuur dus niet zomaar je bestelling retour, want wij moeten deze retourzending verwerken in ons systeem. 

Vanaf het moment dat je aangeeft dat je je bestelling wilt ruilen of retourneren, heb je 14 dagen de tijd om je aankopen terug te sturen. Alle kosten van retourneren zijn voor rekening van de klant, en alle retourzendingen dienen te voldoen aan de algemene ruil- en retourvoorwaarden. 

Jouw artikelen ruilen

Indien je je aankoop wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat van dezelfde prijs, is dit mogelijk. In dat geval kan je je aankopen terugsturen per post, of persoonlijk afgeven (op afspraak) bij My Little Closet. 

  • Stuur een email naar orders@my-little-closet.com en vul het herroepingsformulier in. Indien je je aankopen persoonlijk wilt terugbrengen, vragen wij via datzelfde emailadres een afspraak te maken. Van zodra wij je retourzending hebben ontvangen, wordt je ruiling in behandeling genomen. Indien wij, om welke reden dan ook, jouw ruilartikel niet kunnen leveren, laten wij dit binnen 5 werkdagen per email weten. In dat geval betalen wij jou het aankoopbedrag na ontvangst binnen de 14 dagen na ontbinding van je aankoop terug.  
  • Indien je het artikel wilt ruilen voor een geheel ander artikel, of voor een artikel met een andere prijs, dan kan je snel en makkelijk een nieuw artikel bestellen en het huidige artikel retourneren. 
  • De retourkosten zijn voor de klant.  

Jouw bestelling retourneren

Retourneren is mogelijk. Indien alle artikelen uit jouw oorspronkelijk order worden teruggestuurd en wij jouw pakket in goede staat ontvangen, krijg jij het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening. Opgelet: Dit geldt enkel wanneer je jouw gehele bestelling retourneert. Indien je bijvoorbeeld 2 artikelen bestelt, waarvan je er één houdt en één terugstuurt, dan zijn de gemaakte verzendkosten voor jouw eigen rekening. Een uitzondering op de terugbetalingstermijn is betaling met kredietkaart: Dit wordt binnen de 6 weken na ontbinding van je aankoop terugbetaald. Wil jij je bestelling dus retourneren? Dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Ruil- en retourvoorwaarden

  • Je dient je artikel te retourneren in de originele verpakking, ongedragen en onbeschadigd.  
  • Een verzenddoos is sterk aangeraden voor de retourzending. 
  • Je mag artikelen bekijken en passen. Indien wij kunnen vaststellen dat de artikelen niet enkel gepast en bekeken werden, maar ook langere tijd gedragen en gebruikt, dan heeft My Little Closet het recht om de artikelen die jij geretourneerd hebt te weigeren. 
  • Je krijgt 14 dagen bedenktijd vanaf de eerstvolgende dag na ontvangst van de aankoop om je artikelen te ruilen en te retourneren. Indien dit later wordt aangegeven, heeft My Little Closet het recht om de retourzending te weigeren. 
  • Na ontbinding van de aankoop dienen de artikelen binnen 14 dagen te worden geretourneerd.  
  • Indien je jouw bestelling niet in ontvangst neemt, of niet ophaalt bij de ophaalpunten binnen de termijn, zal My Little Closet verzendkosten in rekening brengen. Hiervoor gelden de verzendkosten die de logistieke partners in rekening brengen aan consumenten. 
  • Ruilen is enkel mogelijk voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, op voorwaarde dat het artikel dezelfde prijs heeft. 

 Je retour wordt dus op eigen kosten teruggestuurd naar: 

My Little Closet
Dwersbos 140 
1650 Beersel 
België  

Bij vragen over jouw retourzendingen, gelieve te mailen naar orders@my-little-closet.com . Voor het maken van een afspraak, vragen wij je contact op te nemen met ons via hetzelfde emailadres.   

My Little Closet 
Dwersbos 140 
1650 Beersel
Belgi
ë 
+32479520988
info@my-little-closet.com  
Ondernemingsnummer: 0752.797.402
BTW nummer: BE 0752.797.402