Rustig shoppen

Heb je wat leuks gespot en wil jij dit graag passen?
Hou jij van shoppen in alle rust?
Ben je toch geen fan van online shoppen?
Geen idee hoe onze kaarsen nu ruiken?
Wil je graag shoppen in huiselijke sferen zonder aankoopverplichting?

Dan is een private shopping moment van My Little Closet écht iets voor jou! Wij ontvangen je graag in onze “winkel” te Beersel, waar Lutje je ontvangt met een grote glimlach en een bakje koffie of thee. Je krijgt er ruim de tijd om in alle rust de items te passen/voelen/ruiken die jij wilt, en hebt geen enkele aankoopverplichting.

 

Reserveer hier jouw shopping moment

Of bel/sms +32479520988

Veelgestelde vragen

Mag ik mijn man/vriendin/dochter meenemen?

Natuurlijk! Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Onze grootste wens is dat jij je helemaal op je gemak voelt, en als dat betekent dat jij iemand meeneemt, dan vinden wij dat alleen maar leuk. Geef het op voorhand even door, en dan zorgen wij dat deze perso(o)n(en) ook comfortabel zijn.

Mag ik ook in groep komen? (met meer dan 5 mensen)

Absoluut! Wij voorzien wat te drinken 😉 Vanaf 5 personen ontvangt de organisator een kleine attentie. Vanaf 8 personen ontvangen ook de gasten een kleine attentie en geniet je van een groepskorting op niet-afgeprijsde artikelen. Haal die vriendinnen maar bij elkaar dus.

Komen jullie ook naar mij thuis?

Wij komen ook naar je thuis als jij een groepje van minstens 8 personen (inclusief jezelf) bij elkaar haalt. Voorwaarde is wel dat jij in regio Beersel woont. Ook hier gelden de extraatjes waarvan je mag genieten als groep.

Hoe kan ik betalen?

Je kan cash betalen, via overschrijving ter plaatse, of via Payconiq. Met de bankkaart betalen is geen optie op dit ogenblik.