Over ons

My Little Closet | FASHION x GIFTS x MUSTHAVES

My Little Closet is een lokale handelaar uit en in Beersel. Ben je op zoek naar leuke items en trends om jezelf in de watten te leggen? Of net om iemand anders mee te verrassen? Moeder en dochter bundelen hun krachten en bieden een ruim assortiment met zorg geselecteerde dameskleding, gifts en musthaves items. 

Koffieklets doen

FASHION

My Little Closet voorziet jouw kleerkast van met liefde geselecteerde outfits van verschillende Europese merken waar wij volledig achter staan als persoon en als bedrijf. Nét dat tikkeltje anders, dat is waar wij voor gaan. In ons assortiment vind je dameskleding en accessoires van onder andere Yentlk by Yentl, LOFTY MANNER, Kaffe, Angelo Moretti, etc.

Vul mijn kleerkast

MUSTHAVES

Hou jij ook zo van leuke hebbedingetjes en vooral als er leuke quotes opstaan of ze net héél goed ruiken? Bij My Little Closet vind je een rijk assortiment aan me-time en decoratieve producten uit Europa voor kleine prijsjes. Want ja, jij verdient dat!

Hebben!

GIFTS

Wij houden van kleine attenties. Vaak zijn het kleine gebaren die veel betekenen voor de mensen rondom ons. En ook daarvoor heeft My Little Closet een apart kastje waarin je heel wat fijne én lokale geschenken kan terugvinden: Natuurlijke sojakaarsen, handzeep, setjes om zelf drank of zeep te maken, geuren voor thuis, enzovoort. Zoek je een cadeau voor hem, voor haar of voor de kids?

Cadeautjes (voor mezelf) shoppen

Koffiekletske doen

Heb je een vraag, wil je langskomen (op afspraak) of wil je gewoon een koffiekletske doen met ons Lutje? Neem dan zeker contact met ons op.

Koffiekletsen

Het team achter My Little Closet - Zo moeder, zo dochter!

Foto van Lutgarde Herregods, de zaakvoerder en eigenaar van My Little Closet

Lutgarde
De Moeder

Ons Lutje is de mama van Bo en haar zus Valerie. Naast full time oma en meter van Febe is ze ook nog eens het gezicht dat je steeds met een grote glimlach verwelkomt als jij graag eens langskomt te Beersel. Zij is de persoon die met liefde je pakketje inpakt en nog net voor sluitingstijd naar de post rent om toch ervoor te zorgen dat jij je pakketje morgen in huis hebt. Kortom: Topvrouw, topmoeder, toponderneemster!

Bo, de mede-eigenaar en verantwoordelijke voor de marketing van My Little Closet

Bo
De dochter

“Boki” is de dochter van Lutje en kan naast goed babbelen ook nog wat van marketing, ze is dan ook niet voor niets afgestudeerd in Fashion & Luxury Business management. Samen met haar kat, Shiva, spendeert zij met veel liefde na de werkuren nog heel wat avonden en weekends achter de computer om leuke content te maken. Als je een beetje geluk hebt, of het specifiek aanvraagt, kan het goed zijn dat ook jij haar af en toe ontmoet als je naar Beersel gaat.